ΑΡΧΑΡΙΟΙ

ΑΡΧΑΡΙΟΙ

Συμβουλές Για Αρχάριους Καλλιτέχνες Τατουάζ

Εχετε συσκευάσει την τσάντα σας με βελόνες, σχέδια και μελάνι και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως καλλιτέχνης τατουάζ. Τι σας περιμένει τα επόμενα χρόνια; Τι πρέπει να γνωρίζετε; Τι θα έπρεπε να κάνεις; Εδώ είναι οκτώ συμβουλές για αρχάριους που μόλις ξεκινούν.

 1. Συνεχώς Εργάζεστε Στο Χαρτοφυλάκιό Σας
  Ο Louis Molloy, ο καλλιτέχνης που είναι υπεύθυνος για τα περισσότερα από τα τατουάζ του Beckhams, ερωτάται συνεχώς ποια είναι η συμβουλή του για τους επίδοξους καλλιτέχνες. “Το πρώτο πράγμα που θα έλεγα είναι να πάρετε ένα χαρτοφυλάκιο της δουλειάς σας μαζί”, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο The Independent. “Μην αντιγράφετε μόνο σχέδια από περιοδικά τατουάζ. Αυτό δεν θα εντυπωσιάσει κανέναν. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μπουν στη βιομηχανία επειδή με κάποιο τρόπο πιστεύουν ότι είναι ένας λαμπερός τρόπος ζωής rock’n’roll. Δεν είναι. Είναι σκληρή δουλειά.”

Έχετε σχέδια έτοιμα που είναι κατάλληλα για μαύρο μελάνι τατουάζ. Συμπεριλάβετε αυτά που θα λειτουργήσουν καλά ακομη και εαν εργαζεστε με την τεχνικη hand poking , έργα τέχνης για κομμάτια πλήρους μανικιού και επίσης μικρά, ευαίσθητα σχέδια. Δημιουργήστε ένα χαρτοφυλάκιο γεμάτο ποικιλία και μην περιορίζετε τον εαυτό σας.
Όταν ξεκινάτε την καριέρα σας ως καλλιτέχνης τατουάζ, πιθανότατα θα περασει αρκετός καιρός πριν σας επιτραπεί να τοποθετησετε μελάνι πραγματικά στο δέρμα κάποιου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καθίσετε παιζοντας με τους αντίχειρές σας μέχρι να φτάσει η μεγάλη μέρα.Σχεδιαστε συνεχως σε οποιο μεσο επιθυμειτε , αναζητήστε το Instagram για έμπνευση και δημιουργήστε έργα τέχνης σε κάθε ευκαιρία που μπορείτε.

 1. Ζητήστε Συμβουλές Από Καθιερωμένους Επαγγελματίες
  Η βιομηχανία τατουάζ είναι μια εκπληκτικά δημιουργική επιχείρηση για να ειστε μέρος της καθώς προχωράτε καθ ‘ όλη τη διάρκεια της καριέρας σας και θα είστε αρκετά τυχεροί ώστε να είστε σε θέση να εργαστείτε παράλληλα με καθιερωμένους, ταλαντούχους επαγγελματίες. Θα σας μιλήσουν για τις εμπειρίες τους όλα αυτά τα χρόνια και θα σας δώσουν ανεκτίμητες συμβουλές για να σας υποστηρίξουν στο ταξίδι σας για να γίνετε καλλιτέχνης τατουάζ. Φρόντισε να τους ακούσετε .
 2. Εργαστείτε Στις Δεξιότητες Εξυπηρέτησης Πελατών Σας
  Δυστυχώς, κάθε λιγο και λιγακι θα έχετε έναν δυσκολο πελάτη στο κατάστημα. Θα έχουν φέρει πάρα πολλούς ανθρώπους μαζί τους, δεν έχουν ιδέα τι θέλουν ,γκρίνια για την τιμή , αγενεις κοκ.

Το χειρότερο από όλα, μερικοί από αυτούς δεν θα έχουν τα ευγενικά επίπεδα υγιεινής που απαιτούνται για οποιονδήποτε να ξοδεψει παρατεταμένο χρονικό διάστημα σε άμεση επαφη με το σώμα κάποιου άλλου. Θα πρέπει να ξέρετε πώς να χειριστείτε τους δύσκολους πελάτες με διπλωματικό , ειλικρινη και επαγγελματικό τρόπο.

 1. Ζητήστε (Και Ακούστε) Κριτική
  Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναπτυχθεί ως καλλιτέχνης είναι να αξιολογηθείτε και να επικριθείτε. Μπορεί να σας ενοχλησει λίγο εαν ακούσετε οτι κάποια από τη δουλειά σας δεν είναι τόσο καλή όσο ελπίζατε, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να μάθετε ποιες είναι οι περιοχές σας για βελτίωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να εργαστείτε σε αυτά και φυσικα να βελτιωθειτε .
  Θυμηθείτε, όταν ρωτάτε κάποιον για τη γνώμη του σχετικά με τα σχέδια ή την εργασία σας, δεν είναι μια ευκαιρία για σας να υπερασπιστείτε την τέχνη σας – είναι μια ευκαιρία να ακούσετε και να μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε.
 2. Οι Τάσεις Τατουάζ (Συμβαίνουν ΚΑΙ Αλλαζουν)-Αποδεχτείτε Το
  Οι καλλιτέχνες τατουάζ είναι μια δημιουργική και καινοτόμος κατηγορια, οπότε μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν ένα συγκεκριμένο σχέδιο γίνεται δημοφιλές και βρίσκεστε να δημιουργειτε το ίδιο τατουάζ ξανά και ξανά. Ωστόσο, πρέπει να δεχτείτε ότι τώρα και πάλι θα βρεθείτε να πρέπει να δημιουργήσετε ένα ακόμη σύμβολο άπειρου με μαύρο μελάνι τατουάζ για έναν πελάτη όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε κάτι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, εάν ο πελάτης σας δεν ενοχλείται από το τατουάζ τους που είναι παρόμοιο με χιλιάδες άλλους ανθρώπους, τότε δεν πρέπει να σας ενοχλει ούτε εσας. Σεβαστείτε τις επιθυμίες του πελάτη σας και μην πιέζετε πάρα πολύ σκληρά για να τους μιλήσετε έξω από αυτό.
 3. Είστε Αυτοαπασχολούμενοι . Ξέρετε Τι Συνεπάγεται;
  Παρόλο που μπορεί να καταλήξετε να εργάζεστε σε ένα κατάστημα, πλήρες ωραριο με ένα αφεντικό για να απαντήσετε, παλι θα ειστε περισσότερο από πιθανό αυτοαπασχολούμενοι. Πολλοί καλλιτέχνες τατουάζ θεωρούνται ως ανεξάρτητοι εργολάβοι και πρέπει να καταθέσουν τους δικούς τους φόρους κλπ.
  Ενημερωθείτε σχετικά με τα τιμολόγια, τους φόρους, τα έξοδα και ακριβώς πώς να υποβάλετε τις επιστροφές σας. Εάν είστε τυχεροί, οι καλλιτέχνες που εργάζονται στη βιομηχανία για λίγο θα σας βοηθήσουν και θα σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση για το τι πρέπει να κάνετε ωστε να σας βοηθήσουν στην πορεία όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά.
 4. Έχετε Μια Ισχυρή Ηθική Εργασίας
  Είναι δύσκολο να ξεκινήσετε ως καλλιτέχνης τατουάζ, αλλά, δυστυχώς, η σκληρή δουλειά δεν σταματά όταν γίνετε κατάλληλος. Ο Phil Kyle, τατουάζ και ιδιοκτήτης του τατουάζ Magnum Opus του Brighton, είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του Ηνωμένου Βασιλείου και η τυπική του μέρα τον βλέπει να τρέχει γύρω από την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και του διαχειριστή. Θα κάνει διαβουλεύσεις και τατουάζ σε πελάτες μέχρι τις 7 μ.μ. πριν πάει στο σπίτι για να εργαστεί σε περισσότερα σχέδια το βράδυ.

Όταν είσαι μέσα, είναι η ζωή σου“, λέει. “Ασε το ρολοι απεξω. Πρέπει να είστε περίεργοι και πρόθυμοι να μάθετε νέες δεξιότητες. Χρειάζεστε αποφασιστικότητα και επιμονή, επίσης, επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκινήσετε. Πρέπει να είσαι σαν ένα σκυλί που δεν θα αφήσει ένα κόκκαλο.
Θα χρειαστείτε φιλοδοξία, αφοσίωση και προθυμία να εργαστείτε σκληρά – από το σημειο που ξεκινάτε ως μαθητευόμενος τατουάζ μέχρι το σημείο που τρέχετε το δικό σας κατάστημα.

 1. Διασκεδαση .
  Δεν ήθελες μια κοσμική δουλειά 9 με 5, έτσι; Η εργασία στη βιομηχανία τατουάζ σας δίνει την ευκαιρία να πάτε στη δουλειά κάθε μέρα σε ένα διασκεδαστικό περιβάλλον και να απολαύσετε τη δουλειά σας. Όσο κουραστική και σκληρή μπορεί να είναι η καριέρα στην αρχή, σίγουρα αξίζει τον κόπο, οπότε θυμηθείτε να έχετε κάποια διασκέδαση στην πορεία.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΔΕΑ >>>
Παν (CMTATTOOS)2020