splatter

ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

cmtattoos seeking new bloodΑυτή η ανάρτηση είναι για ειδικευμένους tattoo artists με το λιγότερο 3-5 χρόνια εμπειρία se tattoo studio… ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΜΑΘΗΤΕΥΌΜΕΝΟΣ Ή ΣΕ ΕΠΊΠΕΔΟ BEGINNER MHN ΣΠΑΤΑΛΆΣ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΣΟΥ!!!

Είμαστε ένα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ TATTOO STUDIO όχι ένα κατάστημα BARBER STYLE Street STUDIO… Αν δεν ξέρετε τη διαφορά, αυτή η αγγελία δεν είναι για εσάς.
Eίμαστε άμεσοι.Ψάχνουμε για ένα εμπειρο καλλιτεχνη που πασχίζει να ανοίξει το δικό του σημείο ή να ενταχθεί σε μια καλλιτεχνική ομάδα. Χωρίς τοπικό πελατολόγιο είναι σχεδόν αδύνατο να οικοδομήσουμε το συγκεκριμενο project εδώ , καθώς λειτουργουμε κυριως με ραντεβού και ενα ποσόστο walk-ins. Το κατάστημα είναι πολύ υγιές και η φήμη του βρισκεται ανοδικη 22 χρόνια και συνεχιζει.

Βασικο να έχετε μια πελατειακή βάση που μπορείτε να προσεγγίσετε αμέσως.

Το C.M.T STUDIO είναι διαφορετικo για διάφορους λόγους;
Χρεώνουμε την θεση ειτε :
1) Με ποσοστό εναντι της εκαστοτε εργασιας των καλλιτεχνών/s
2) Και ως ενοίκιο με βάση τον χρονο χρησης.

Ως εκ τούτου, διαχειρίζεστε τη δική σας επιχείρηση , πελατεία , διαφήμιση , προμήθειες , προγραμματισμό, καθαρισμό.
Βασικά νοικιάζετε το σταθμό σας.

Η ιδέα είναι να είσαστε μέρος της καλλιτεχνικής μας οικογένειας.
Όλοι ζωγραφιζουμε,σχεδιαζουμε και ενθαρρύνουμε ταξίδια, επιδείξεις, εκθέσεις περιοδικών. Παρευρίσκομεθα σε events και φιλοξενούμε έργα τέχνης, κλπ.

Δεν είμαστε εμπορικό χώρος. Είμαστε σε χώρο που βρίσκεται σε μια πολύ πολυσύχναστη off-Street. Ο στόχος μας είναι να μην είμαστε τίποτα σαν ένα τυπικό κατάστημα TATTOO STUDIO ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΤΤΟΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ αλλα μια πολυπαραγοντικη διαδικασια με τελικο στοχο την θετικη δημιουργια μιας συνολικης εμπειριας/μνημης .

Κυριως χρησιμοποιουμε catridges μίας χρήσης, έτσι δεν υπάρχει “CLEAN ROOM”. Αν χρειάζεστε ένα… θα είστε υπεύθυνοι για την ΧΡΗΣΗ ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ενός κλίβανου και γενικοτερα επι του εξοπλισμου της θεσης.
Εκτός από την τοπική πελατεία που πρέπει να έχετε.
Μια καλή επαγγελματική φήμη, ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο, μια επαγγελματική άδεια, μια προσφατη εξεταση παθογονων αιματος και να ειστε σε θέση εγγραφης στο τμήμα υγείας του δημου.

Δεν είμαστε workoholics, ωστόσο, οταν παραγουμε εργο το κανουμε με την αναλογη υπευθυνοτητα και σοβαροτητα .
Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με συμμορίες, επιχειρήσεις, clubs, crews, ή οποιαδηποτε βίαιη οργάνωση. Δεν επιτρέπουμε διχονοιες , μετριοτητα και drama queens. Αν δεν είσαι θετικός και καθοδηγούμενος από την αγαπη για την τέχνη, δεν είσαι ευπρόσδεκτος.

Ζωγραφίκη, κατασκευες ,κ.α τα οποια δημιουργούμε έξω από το επάγγελμά μας και ελπίζουμε να το κάνετε κι εσείς. Παρευρισκομεθα  openings, επιδείξεις κτλπ.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα τεράστιο συν.

Φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα, γίνε δικό σου αφεντικό, και φρόντισε να έχεις το δικό σου χώρο καταστήματος τώρα με όλα τα ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ και τους ΚΑΝΌΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ που εφαρμόζονται ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ μας.
Ο χώρος του θαλάμου σας είναι διαθέσιμος τώρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ
ΣΤΟΎΝΤΙΟ/ CMTATTOOS. ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ 100/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ/+ 30 210 9560992

ΑΠΟΡΙΕΣ και CV στο PANASTASAKOS@GMAIL.COM ΚΑΙ μετά απο ΡΑΝΤΕΒΟΎ συνεντευξης (με το portofolio και custom made flash designs ΔΙΚΑ ΣΑΣ , το ιστορικό ΕΡΓΑΣΊΑΣ καθως και ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ (και αν υπηρξαν) ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΩΝ.)

Η ΘΕΣΗ είναι διαθέσιμη για κάθε έμπειρο (όπως προαναφέρθηκε):
ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ , ΕΙΔΙΚΟΣ EYEBROW MICROBLADING , ΕΙΔΙΚΌΣ MICROPIGMENTATION TATTOO ARTISTS , άλλη τεχνη / ΧΟΜΠΊΣΤES κλπ ή παρόμοιο ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ/ΤΕΧΝΗ.